La XEPC

La Xarxa d’Estructures Populars i Comunitàries és l’espai de trobada d’un seguit d’organitzacions i col·lectius de Manresa.

La XEPC la integrem col·lectius que compartim una manera d intervenir a la realitat de la nostra ciutat, des del suport mutu i allò comunitari, de les veïnes per les veïnes, per què és rebelli contra l injust.

Partim de l’idea que per transformar la realitat, cal participar activament d’aquest procés de transformació amb les nostres veïnes. Vivim en un sistema que deixa al marge a moltes persones, l’explotació laboral, el masclisme, el racisme institucional i la falta d’accés a un habitatge digne, són el dia a dia per a moltes de nosaltres, per a moltes persones de Manresa. 

Creiem fermament que un altre món és possible, però per això cal que ens activem i fem tremolar l’estructura que permet totes aquestes injustícies: El capitalisme.

Les estructures populars i comunitàries, són espais de suport mutu, d’empoderament popular que vol caminar cada cop més fort en aquesta idea d'emancipació. Són espais imprescindibles per la supervivència de moltes de les nostres veïnes, sense oblidar-nos ni un segon, que el que volem és viure i no sobreviure. 

Sabem que moltes de les que llegireu això, voleu participar d’aquest procés en algun dels nostres espais, només us heu de posar en contacte amb nosaltres i de ben segur que a la xarxa d'estructures populars hi podeu aportar el vostre granet de sorra i contribuir a la transformació social!

Suma't a les estructures populars, suma't a la lluita!