PAHC Bages

Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme
Localització

Som la plataforma d’afectades per la hipoteca i el capitalisme del Bages i vam néixer al Desembre de l’any 2012 a l’Ateneu Popular la Sèquia i formem part de la PAH, una organització en defensa d'un habitatge digne amb implantació a tot el territori.

Vam decidir organitzar-nos per la greu situació en matèria d’habitatge a la nostra comarca i a tot el territori. Cal recordar que Manresa és la ciutat de Catalunya amb més percentatge de pisos buits arribant a un 23% d’habitatge buit i que a l’estat espanyol es produeixen 198 desnonaments diaris, sobrepassant ja el milió de desnonaments des de l’esclat de la crisi.

Ens organitzem per què el capitalisme mercantilitza els nostres drets i mentre l’habitatge estigui en mans dels mercats serà impossible garantir aquest dret. Ens organitzem per defensar els nostres habitatges i per tenir una vida digne.

Treballem des de l’empoderament i l’assessorament col·lectiu qualsevol casuística que tingui a veure amb matèria d’habitatge: si et pugen el lloguer del teu habitatge, si s’acaba el teu contracte i no te’l volen renovar, si no pots pagar la teva hipoteca o si estàs ocupant un habitatge d’un gran propietari.

Ens trobem cada diumenge a les 17:00h a l’ateneu Popular la Sèquia, així que si tens algun problema d’habitatge o et vols unir a la nostra lluita només has de contactar amb nosaltres i serà un plaer lluitar al teu costat!!!